Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, April 19, 2010

sampah internet

haha. kes serabut dgn banyak hal, serabut nk study xdapat2, xpsl2, srabut mandang status yang dok hapdet kat facebook. srabut tgk selang sejam or 2, ad je status merapek, post pic merapek kt facebook. nk delete xsmpai hati, mmg sekolah menengah dulu, last2?


bosan! lpas ni, xcomment, xlayan, jgn dok marah naa! serabut mak tau x.. bukan budak kecik xley nk pk mana 1 patot letak, mana satu idak.. dah tau kan sume yang duk publish tu kuar kat homepage org laen. if application, game, ak accept sbb kdg2 mendalah tu once dah maen dia jd auto generated even benornye bley je nk disable apps tu, ni merapek dgn gmbr bajet cun, bajet hot, tersengih sana, tersengih sini.. haih, kenape lah ak kenal org macam kau ek, gelimat tol!