Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, April 20, 2010

hai orang tua, please lah

sebab duduk rumah, xde pg kelas, nk study kejap2 tido, tangan start la merapek nk taip itu ini. if hari kelas mcm biasa, jgn harap rajin menaip rapekan ni semua xcept layan fb, :p. owh, exam dah xlama. duh, lusa ad 1st paper! yang, u pny paper esok, lagi la dahsyat! nth ye ke tidak bangun kol 6 pagi td study, if xbgun, mmg membazir credit kejot je dia nih, :p.

kdg2, bila nk study, kena amankan kpale. xnk pk srabut psl kerenah org or ap. tp, xtau la, setakat ni, online fb je, mcm taboley bla dgn kerenah someone2 ni. kau dah tua kot, bukan sebaya ngn ak, awat nk maen tipu2 ni? please lah, orang kat keliling ni semua dah 20++ kot umur, bukan 2 taon boley tipu.

kurang2 kan jadi penipu yang hebat. act, xhebat la bila org lain dah tau yg kau menipu. kire dah xjd penipuan la, mcm lakonan yang xhebat langsung! pretend xbuat itu, xbuat ini, sbnrnya? kau buat je, orang boleh nampak, boleh rasa. kau ckp xonline, tp, bila tgk kau comment kat page anu2 itu, "10 minutes ago". ape jadahnya yg ak nampak tu mek? xonline nama dia tu?

if btol xonline, yela, nk kata hantu kau onlinekan (gile moden hantu kau kan), jgn nyusahkan org la. nk berlakon, berlakon sensorang, xyh nk nyusahkan org lain, ganggu masa, idup org lain. kau pernah sebut nyampah kan? so, org pon naik nyampah kot dgn kau! patot baya kau tu, dah pk matang, bkn prangai kolot camtu! ap? bajet boleh jd muda la if buat camtu? duh, kesian kau..

oke, oke.. dah luah perasaan. otak dah start clean & clear. pesanan penaja, berani buat, berani tanggung la. jgn salahkan orang lain, paham? cehh..