Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, February 21, 2010

xmalu ?

jangan la jadi manusia yang serba2 serbi terkejut. if hari ni kau bahagia sbb kau kat atas, kau kena ingat, esok ad lagi. lusa pon ada. xpon tulat, pastu tubing, then anak rusa berak nonggeng. pffft, lari topik.

smbg alik. dulu time kau kat atas, kau lupa asal usul. kau lupa kau sape. kau lupa sekeliling kau ni kawan. bg kau, asalkan kau gembira, ad semua, ko ape kesah, kan, kan?? skrg, dah sampai tahap kau jatuh, kau start balik carik semua kawan kau, time ni baru kau ingat, sape kawan sape lawan.

skrg jgk, bila kau jatuh, kau start salahkan orang. bg kau, naik turun idup kau, semua ad sangkut paut dgn orang sekeliling kau. kau lupa, watak utama dia kau sendiri. kau yang maenkan semua peranan, jadi pape pon, patot ko salahkan diri kau tu dulu.

dulu, yelah. kau megah. ad kau pk hati perasaan orang laen. besar @ kecik hati orang, kau pk x?! xpk langsung kan. bila jadi pape, baru kau carik orang. skrg, kau tayang muka innocent, mintak belas kasihan. pelik lah, kau kenape? xde rasa malu ke? masalah!