Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, February 11, 2010

thanks :)

sangat hebat, bg ak la. dah macam budak sekolah. pukul 10 dah masuk tidur. bangun? 630 pagi! ingat senang nak bangun pukul 6 dengan rela hati. xpernah2 dibuat sepanjang puluhan tahun hidup. bangun2, baca msg yang sangat menyenangkan hati. sejuk kejap. :)

lumrah idup. masalah datang. pernah try nak imagine, masalah tu datang sekaligus, tp, hasanah kata, kang datang sekaligus terduduk tak boleh bangun. itu mmg dahsyat. so, xpelah, biar je masalah datang, kang xde masalah, bosan!

still dalam mode counting. nak balik KERTEH! rindu gila oke KERTEH! xpelah, KERTEH xmacam KOLUMPO, xpe, xheran, xde jeles langsung, xkecik atie org kata KERTEH xde pape sbb bg ak, KERTEH tu just like heaven, boleh? :))