Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, February 14, 2010

rumah. kerteh. hidup

alhamdulillah, selamat sampai KERTEH afta 5 1/2 jam meleperkan ontot di atas seat kereta. sangat bersyukur dapat jumpa family. xde perkara yang paling indah selain dari jumpa family sendiri. hilang sakit kepala, tension semua. bila depan² xde la salah faham, boleh cakap direct. part paling best, dapat MAKAN! rindu kot nak makan ibu sendiri masak.

1st night at home, seronok jumpa bantal sendiri. mcm nak cium2 je. tp, xdan cium mulot bantal tu, air lak yang cium bantal. xpela, dugaan. if tu la sacrifice yang patot ak buat, ak try utk bertahan. de hikmah dia, kesabaran di uji, ketahanan mental pon kena uji sama. it's okayh, i'm 22 already. cliche statement, kesabaran ada batasnya.

kadang² kita tak boleh jadi selfish jugak. ak cuba untuk fikirkan jgk hal orang laen n ak selalu mengharap benda yang sama. ad orang pernah buat salah lagi teruk dari ap ak buat, tp, org xkan pertimbangkan yang tu, dia akan pk salah sendiri jgk. bukan ak xpnh buat ap org suruh, dah ak buat da pon, tp, orang yang xprasan. hmm, ak just doakan, someday orang perasan la yg ak pernah beralah. ak faham, orang bila nak marah, cakap ikut sedap mulut, xde pk hati orang lain.

rindu nak jumpa azreen. sangat! dapat msg dr along, dieorg xde kat rumah sbb de hal laen. cuti seminggu, dapat jumpe azreen, siap la ajin kena ganyang ngn aunty eh. :)