Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, February 4, 2010

miss you :)

selalu xdapat ap ak nak.
normal.
dydy pon ckp, lg awk nk, lg xdpt.

selalu aser mcm kne pk hati orang.
normal.
tp, ekin ad tny, hati kita sape nk jg?

selalu aser mcm dipersimpangan.
normal.
ak kata, kurang pandai ! pilih je lah kiri or kanan.

ak xnk ulang benda lama. even bukan silap ak yang lepas, ak ttp xnk benda yang mcm tu jadi balik skrg. sacrifice diri? xpelah, bukan selalu. kita happy2 je. sampai masa, baru ak akan bukak mulut. tp, alhamdulillah, setakat ni, ak aser ad yang paham maksud sebenar. thanks.

sebab tu la ak ckp, JUST DO WITH LOVE. kau boleh? :))

1 comments:

naithrousz said...

btol ball...
aku pn slalu x dpt apa yg aku nk...