Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, February 27, 2010

let's get naked!

relax, bukan entri lucah pon, :p. itu 3 magic words dalam film Valentine's Day. omg, Eric Dane serious, SEXY! sampaikan time dia pakai towel baru kuar dari toilet, time dia button jeans, pompuan dalam panggung boleh plak dok "auww", "arrghh", "slurp slurp". tu pompuan2 di kiri2 ak sbb ak dok kat ujung belah kanan. ak? ak jarang lah kuarkan suara untuk bunyi2 xsenonoh ni, if ngaji ke, betol lah, tu suara ak. cett, poyo! (T_T)

sebab boipren pon xtau pg mana, duduk celah mana. pg satu rumah, bertiga, dydy n adza. duduk asal2 asing sebab hall lebey kurang full. atas ehsan aweks-datang-sorang-diri mengalah kasi tempat, boleh la duduk dgn dydy. movie valentine's day, not bad. n bg ak, alahai, so sweet. just sgt xbley blah bila bradley cooper letak tangan atas kapla eric dane, terus kecewa nak mati, nanges berlagu2!

1 quote yang ak suka :

"When in a relationship you have to learn to love more than just the easy things to love, but the bad things too"


dey, ak tgk cite ni 2 hari lepas la. rabu malam. bukan semalam.