Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, February 2, 2010

kau kenapa?

tau la pompuan. mulut confirm bercakap. tapi, agak2 la. dah besar kan, byk entri ak ske sebut, "DAH BESAR KAN", means, patut sedar la dah besar. kau jumpa ak pon jarang sket skrg, borak apetah lagi. setakat dengar ak bercakap 1 ayat, xpayah la nak mengkitar olahkan semula ayat tu menjadi satu statement yang hebat.

yelah, kau sorang la hebat. kau la yang boleh itu, boleh ini. ak xpnh pon condemn kau before. xpnah pon nk kate2 blkg psl hal kau before. kau plak lebih2 dok bercerita sakan bagai nak rak kat orang laen.

haih, ce bawak sedar ke diri sket, if kau tu xde pape, orang pon xkawan tau x. sebab kau ad la orang duk kawan. pastu megah sebab dikelilingi kawan. cittpodah. kang kau xde pape, kau tgk la mane 1 kawan, mane 1 lawan, paham.

nk ckp pon susah. since dulu lagi pon, xkn nk tunggu ak sound direct kot. ayat kiasan dah madai kan. tp, tu la, dari dulu jugak, kau xpnh nk perasan kot ak sound ko. 4 sure, xyh nak mandai2 jaja cite bercakap sana sini kat orang if kau sendiri tak tahu sahih or x benda tu.

if jeles sangat, meh tolong ak berniaga meh. kurang pandai, huh !