Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, February 28, 2010

1 Nation 1 Voice

pg konsert 1Nation 1Voice sekadar nak tgk faizal tahir, boleh? xleh bukak baju, jacket pon jacket lah. before ni, minat dengar lagu Mahakarya Cinta je pon, tp pasnih leh la, dengan dia2 ak minat :p. just, ak aser artis cina lagi ramai kot, lg banyak lagu nyanyi, mayb sbb Melaka ramai cine, kot? seb baek artis cine tu, ad yang handsome, kau dok chong ching chang kat depan ak dah xamik kira, xpaham pon xpe, yg penting, mata sepet kau sexy, haha.

if kira persembahan yang btol2 menimbulkan semangat 1Nation, thumbs up to Aseana Percussion Unit. aku suka. :)


sedang berusaha download lagu faizal tahir kat itunes. :p