Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, January 10, 2010

trust ?

rindu. benci. sayang.

semua kita dah biasa dengar. biasa sangat dah.

nomie cakap :

"cantik orang pandai berbeza dengan perempuan cantik tapi bodoh"

ak xcakap akulah si beauty with brain tapi ak jugak bukan si beauty yang bodoh. ak juga bukan si hodoh tapi pandai, juga bukan si hodoh yang bodoh.

lihat. baca. fikir. tafsir.

aku fatin nabila. kata kenal ?

kau dan kau dan kau, semua la, boleh tolong macam mana nak yakinkan orang?
x, maybe tolong ak je untuk buat ak yakin pada orang. still, yakinkan orang untuk yakin pada ak.

kalaulah D tu bersebelahan dengan M, xpon belakang pintu rumah jiran tingkat bawah sekali, kan senang.