Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, January 8, 2010

so called weird

meneman si classmate leen repair gelang emas. afta tgk market emas skrg, makin lama makin untung, makin naek arga, nak je bukak kedai emas skrg, who knows, sket arie lagi, 1 gram emas smpai 3 4 ratus, kayo dey time 2!

kat kedai emas, jumpa 1 family yang agak pelik. dieorg muda lagi, tapi dah jadi mak orang. anak pon kecik lagi. tp, emm. xreti nk describe la, pelik cara bawakan diri dieorang ni. 1 je ak still rasa risau sampai sekarang, before tinggalkan kedai emas, salah sorang pompuan dalam family ni, tinggalkan bby dia dalam 3 4 bulan dalam kereta yang bertutup tanpa aircond! xtau nape, aser risau sangat kat bby tu,

setelah sekian lama, mmg dah lama la xpg saloon then kasi cuci rambut. saloon kali ni best! gunting rambut pon oke, xmcm saloon kat batu berendam tu. harap kedai je baru, pakai 'apron' l'oreal, tp gunting mcm harem. pastu complain lak tu, rambut salah potong before. balik umah, tengok, sape yang salah gunting, cacak abes! banned saloon BB!