Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, January 13, 2010

mereka gil !

dah clash buat cara macam orang dah clash
if still bercinta, buat cara orang bercinta..

sorang gile meroyan xde boipren
sorang gile gersang duk kat ceruk xde boipren

sorang mulut macam lancau
sorang mulut macam nak kena cincang

sorang belajar tinggi tapi otak kat ontot
sorang belajar xtinggi tapi berlagak dia la paling top

4 sure, due2 makhluk ni xkenal aku. tp, heran btol, haish.

ni manusia ke ape nih? xyh idup la if nak masuk campur idup orang. dah lama sgt idup la tuh, perangai macam saiton. bangang la korang. gile annoying statement. cakap la sampai lenguh, taip sampai putus jari, ak tadehal, ley tahan lagi setakat mana mulut n jari tu nak bergerak kan.

like i care? please lah. aku xmaen la style gedik2 ni, MURAH SANGAT!