Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, January 7, 2010

blame on u

kali ni dia jatuh lagi. still fikir, patot ke kutip if dah terlajak jatuh? selama ni sekadar sapu, jatuh sikit terus lap, bagi hilang terus, dan merah bertukar jadi cerah balik seperti sedia kala, hidup pon kembali macam biasa.

tapi.. kali ni, apa patot buat? kan dah cakap, bukan sekali, bukan dua kali, bukan tiga kali, berkali2. INGAT vs LUPA. tambahan SORRY. lama2, dah rasa biasa, xde effect bila terima, dengar, lihat dan baca. kenapa? bukan ak yang mulakan sumenya.

xperlu ad niat xelok if hati tu ikhlas nak bersama. kalau masih bersama, tetapi dalam hati penuh dengan niat nak buat hidup jadi caca merba, make it easy ya, terus terang kata "i tipu je". lagi jujur, lagi seronok idup!

mcm i cakap before, once u tipu, i akan start tipu. if u try to have fun, i'll try my best to have fun too! i can do it lah, jgn cabar2 naa. trust me. i can do it. :))