Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 17, 2009

"super"market

xsuper la supermarket tu if barang yang sama ada 2 3 pelekat harga. salah ambik item yang belum ditukar pelekat, rugi lah anda.

xsuper la supermarket tu if ada pekerja yang mulut asyik membebel + nyumpah seranah customer, sedangkan sepatutnya memahami dan bersyukur, kalau xbukak la supermarket tu, xde la sumber pencarian dia.

xsuper la supermarket tu if jual barang xberkualiti. kalau dah nampak "box kontena" tu dah retak 3ribu, bercalar balar, tukar la stok, kenapa still nak yakinkan customer suruh beli jugak??

banyak lagi, tp, xnk membebel dah! penat..