Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, December 16, 2009

she's my friend :)


kadang2 kita selalu terlupa kita ni ada kawan. bila kita ada orang yang kita sayang, kita focus 100% pada dia, sampai kita xperasan, betapa penting seorang kawan. bila kita sedih even dia xtau, bila kita marah, bila kita xde mood, kita tak boleh mengharap pada orang yang kita sayang semata2 untuk refill balik apa yang kurang sebab kawan pon boleh tahan.

contohnya? classmate Diyana Iskandar Zurkarnain. sumpah, tergelak sorang2 dalam bilik melayan comment dia kat fb, bukan sikit, 35 photo comment! abes semua album dia selak, 2009/2008/classmate.. ada je point dia nak ngenakan, adoiyai!

moral of the story, jgn lupa kawan-kawan. :)