Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, December 18, 2009

salam tahun baru!


alhamdulillah, semalam sempat baca doa akhir taon & awal taon. xmacam taon lepas, xsempat. bukan xsempat apa, xsilap time tu dah masuk uitm, then lupa @ entah. sedar2, mmg xsempat la nak baca.

dan2 je sempena taon baru, jumpa quiz ni kat facebook, ramai plak yang amik, so, saja try buat. alih2, bukan maen kuang asam btol jawapan dia kasi. tau2 je ea, cuti2 ni time orang gain weight. iyolah, jalan kaki la lepas ni.

bonsai kata good luck, how dare btol dia tu, haha.. nway, hope taon ni menjadi lebih baik dari sebelumya. :)

3 comments:

adreYna said...

itu azam yg baik ntuk ksihatan...
good2...
nk try lh quiz tuh...he3

Faizal@poyan said...

salam fatin..

salam maal hijrah..moga tahun baru ini segala azam dan harapan fatin akan termakbul

yOnnA said...

selamat tahun baru islam,babe :)