Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, December 9, 2009

.result! result!.


agree sangat2, nk check result exam lagi takot dari nak jawab exam. hope semua lulus especially paper economy! since diploma, xtau la nape xboleh on ngn economy, ape mslh ntah fatin nabila ni. :( omaigod! nk tido lambat malam ni, then subuh baru tido balik, bangun2 dah pukul 10 malam, terus check, kalaulah boleh buat mcm tu kan :))