Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 24, 2009

my gurl gurl

semalam habiskan masa keluar dengan member time uitm dungun dulu. mmg xjangka langsung boleh keluar. plan asal sekadar berjumpa dengan "nurse" yang sorang ni, alih2 "tokey laksa kemaman" pon join. if keluar awal sikit, boleh la jenguk "si ibu suleh".. :(

keluar mana? em, apa lagi ad kat kerteh nih, dah xde apa dah. 1 tempat tu je. tapi, oke la, bersyukur la dari xde. nasib baek nak di bukak nya, if tutup, kesian orang kerteh, kan, kan? :).. amin cepat!

bergosip ttg si anu, mengate ttg si dia, erk, alah, normal lah. ape? xpernah uat? haisyooo, yeye je tuu. :p. biasalah, dah 2 taon setengah xjumpa si "nurse", korek la sket mana cerita yang patot. rezeki jumpa "tokey laksa", dapat la laksa gandum free sekilo. sape orang kemaman, ley order laksa gandum @ beras dengan member yg sorang nih, menjadi ai tell u!

L - R : tokey laksa, tokey lemak, nurse

pic satu cukup. xboleh banyak2! kata exclusive.. waaa. wakluu! :p

3 comments:

♥♥♥ said...

jeles. jeles. jeles. menci..... uwaaaaaa~~~

adza said...

wahh~ windu kt tokey lemak itu.
hikhik~

<3

.fatin nabila. said...

sufy : ala. jgn gitu. dah petang, btol, xdan nk g jumpa awak dah. paham2 la tokey kepada tokey laksa tu. :)

adza : auww, mak terharu nyah! hehe..