Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 3, 2009

.karnivor berjaya!.

career terbaru, menjadi pemakan daging yang berjaya. dah berapa hari raya, terasa macam kat mesia ni, hanya ada daging + ayam sj. ikan xde. oh, yelah, ujan ribut, nelayanG mane turun laut, padan la ikan menyisihkan diri.

balik umah, 1st benda buat, terus cari penimbang. omaigod! dia naek 3kg! then, buat2 xtau, tukar suar baju, g timbang lagi, kurang stgh kilo, haha, salahkan jeans + baju yang buat berat. g toilet, tunggu sejam dua, timbang lagi dan kurang lagi sket, sket je la. alah, conclusion, xnk terima kenyataan berat naik, kan snang cite, lempang laju2, :p

betapa syoknya raya smpai baru perasan, sekeping gambar raya pon xde amik. dahsyat penangan daging ni. segemuk2 lembu pon, mcm sexy je tgk daging dia, terus makan, :). alhamdulillah, petang tadi selamat sampai umah, terus berazam, menggunung cita2 ni, esok dan seterusnya nak stop makan daging, nk cari ikan lak.

tp teruja tgk daging salai kat dapur tadi. daging salai uat masak lemak cili padi pon sedap kan. adeh`

3 comments:

ije said...

haha. cepat naik, cepatlah turun tu~

Adyra said...

i love beef so so so muchhhhh...
heee

Adyra said...
This comment has been removed by the author.