Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, December 5, 2009

.friendster new interface?.


macam xley terima kenyataan, friendster dah berubah! banyak sangat berubah. sampai satu tahap aser macam xnk bukak friendster ni, xpaham, terasa mcm ape benda item yang dia letak. since November 2003 join friendster ni, ni la first time ak termenung depan screen lama2 tgk friendster, xtau la kenapa.

4 sure, friendster dah jadi boipren nombor 2. banyak sangat masalah ngn friendster, melayan kerenah manusia yang ntah pape, pening oke! baek layan facebook, go mafia, go mafia, go go go. :))

5 comments:

WM Fakhrul Syakirin said...

hish3...

ape ni...

mafia2 lak...

tak baek..

kui3...

Diya said...

Itulah. Diya perasan, bila adik bukak frenster *frenster diya dh lama bekubur, huhu*. Wah, tema hijau pulak tu. Macam jauh beza dari sblm nih

aNeA_hAyATi said...

btul tu fatin.smlm br k anea bukak.cam pening giler.tp sayang jugak nk delete accOunt fs sbb sOme of frens stil x jumpe lg kt fb.at least fs leh jd alternatives nk track peOple tho tau x rmai pOn yg bukak fs skg..hee..

p/s: tiap kali bukak blOh awk k anea jd lapar sbb tgk chef tu..(^_^)

nj said...

fatin...
saya punya frenster account dah lama tak buka...dulu pun student yang tolong buatkan...bila dah ada FB...layan FB je. Mesti interesting sekarang ni kan?

cirrhilabrus said...

dah baru eh? aku da berbulan delete friendster. maybe sbb byk pesaing dia tukar semua baru...