Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, December 4, 2009

.choti bahu!.

umah ni xpnah stop xlayan cite kat zee channel. ade je yang ganti. abes satu cite, sambung yang laen. kdg2 aser umah ni bukan orang Melayu dah duduk satu ketika dulu, start dari pkol 430, smpai la 8 kat channel zee. adoi!

dulu layan kasamh se, tp sbb bani mcm bodo sangat susah beno nak lawan si jigyasa, trus stop layan cite tu. tp, ak pelik la, sape la pengarah dia, hebat beno mutar belit cite, ce abeskan terus satu2 plot tu, then abes la cite, ni ade je yang baru tambah.

kasamh se tu, dah lebih drpd 600 episode xslp, so, 600 kali la ak tahan je sakit atie kat dada nih. cett, emo melampau lak. tp, siyes. cite kat zee ngn cite dongeng, dua2 annoying! tp, yang annoying tu la yang ak layan pon, :p

4 sure, skrg tgh rindu nak tgk Nur Kasih. apsal la dah abes cite tu. :(