Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, December 12, 2009

.bukan saja2, tapi xsengaja :(.

♥ alhamdulillah, result exam baru ni sume paper clear. even ibu bawak kuar ayat sedih, "hmm, xdekan pon sem ni", tp, alhamdulillah, xde yang repeat. insya allah, next sem xnk dah buat tabiat sem lepas, esok pagi nk exam, malam ni layan midnight movie lagi, n dah start plan nk uat short course untuk 2 killer paper, sayang kot if dapat C!

♥ still lagi pasal hati, hati, hati. oh, fb member mayb tau, bloggers yang xtau. bila hati terkensot sikit, sampai bila2 hati akan ingat hati yang gerakkan dia. hati yang dah terkensot boleh berpatah balik, biar masa yang menentukan. tp, bila hati terkensot, tak bermakna isi dalamnya berubah, tetap sama, just.. kenapa buat dia terkensot? :(

♥ teringat nk mulakan activity cuti macam dulu -> jogging. tapi, xde orang nak neman.. bosannya!