Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, November 10, 2009

.yesterday, today, tomorrow.

3 paper dah settle. kepuasan menjawab, xmacam last sem. sem ni terlaluuuu selesa if nk compared ngn last sem. last sem dengan masalah personal lagi, ak lagi suka mendiamkan diri buat hal sendiri, n bila camtu, mmg focus lebey psl study, sbb mmg xtau nk uat pe lagi. tp, tu lagi bagus, mayb? :)

paper acc, alhamdulillah, aser better dari jawab paper acc time diploma dulu. paper premiership, boley la, mmg dah set awal2, nk jawab soalan tunku abd rahman, tun abd razak n tun mahathir saja, pak lah n tun hussein di bapa ditirikan, :p. social marketing, aser mcm terkilan sket. ak terlalu penat, ak tau ape nk jawab, tp, ak terlalu pnat nk tulis 4 essay. sampai essay ke 3, ak termenung, sbb ak pnat, nk menangis, semua ada. sangat xlarat. paper tu, xpela, ak xmengharap, yang penting, lulus da la.

ak terlalu penat. since 7hb, 9pagi ak berjaga tanpa tidur, sampai la 9hb pagi, pukul 4, dah aser too exhausted berjaga 43 jam tanpa tido, terlelap jugak atas meja. nasib baik, tersedar pukul 7, dengan alarm xset langsung. pk2 balik, bhy sangat2 terlelap time tu, if xterbangun, mau terlepas paper pukul 9, n sah2 repeat paper tu, nauzubillah la.

berjaga terlalu lama buat ak hang teramat. kesian orang kat sekeliling yang selalu contact ngn ak, either bercakap @ txt esp my ling. ak aser, dia pon ikot sama jammed kpale. kesian, kesian, kesian. tuan badan xmarah, tp, feel bersalah tu, smpai skrg xilang. (T_T).

smlm kre da oke balik. abes je paper kol 12, makan2, ndw balik umah bermandi ujan, tido dr petang smpai maghrib, mlm kuar karok, pantai, makan2, n paling xleuy bla, gelak mcm sotan bila kete xde minyak kat tgh2 jalan jam 4 pagi, tapi jadi heran sebab kete still ley jalan, upenya sbb jalan tgh curam. :p.

god bless si "adeq" farid, happy birthday to u la budak. ak aser dia confirm musykil sbb tgk kete bergerak tanpa enjin bunyi tapi lampu emergency menyala + 4 orang minah dlm kete gelak terbahak 360 darjah. blum kira lagi dengan kaki sorang2 terkuis2 luar kete suh kete bergerak sbb malas punya pasal nk kuar tolak, :)).

tp, tu la manusia yang prihatin pon, sanggup tgk dari jauh apa jadi kt kitorg + menolong. konon la cover, battery xde kot, air kurang kot, last2, ak dgn xbersalah nya, bila dia tny, "ni tadi isi minyak berapa hengget", dgn confident menjawab "10 hengget", padahal isi RM5 je pon, :p