Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, November 20, 2009

.bayar utang!.

xabes status kat facebook, sini plak sekali lagi. yela, status fb mana boleh tulis panjang2, xsonok, xpuas atie! alah, gpon, tulis kat status, bkn nya orang yang dimaksudkan baca, kan tengah busy dengan kerjaya, boo!

sekadar ingatan, bahawasanya hari ini tuan tanah dapat berita gumbira yang memanaskan hati, bespreng nak kawen! 1st skali, kena cakap, alhamdulillah, dia nak bina masjid, menghalalkan apa yang haram, kita kena support tu, good 4 u bespreng.

2nd, yang memanaskan hati, teringat kisah lama. waa, xaci la camnii, bespreng kawen kat hotel. "hentak kaki, hentak kaki", haha.. bila suggest uat kat dewan xmo, ape? xde kelas? waaaa, pandai eh ko bespreng, dulu 2 taon idup ditanggung tuan tanah dan kawan2, makan minum pagi petang siang malam ditaja, duit dia upenya simpan nk uat kawen otel, mana aci camni! "hentak kaki" lagi, haha

kalaulah bayar hutang sama macam bayar ganti puasa, mok cik kayo eh! duit dah beratus ribu lemon! silap hb boleh order kete sebijik kat tempat keje dia tu, kelas gitu nyah!

adoi, ko kenape paten nabila ayat xboley bla lam entry ni. ishk. hangin, hangin!