Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, November 17, 2009

.movie.

antara movie2 yang sempat ak layan time gap xm aritu.. :)

michael jackson : this is it
- malam before paper account, boleh layan lagi movie. siyes, dah 2hari non stop melayan paper past year acc dalam 11 set sampai ke taon 04, mana la xhang. datang idea tetibe nk tgk movie + si housemate dydy yang sangat spontan melayan. berbaloi utk layan movie ni, for me lah, sumpah best kot! 2 b honest, siyes takot tgk muka mj, tp sgt suka dgr dia bercakap, soft sgt2! just confuse bila tgk jacket mj pakai time rehearsal, ad lambang xspatotnya kat kiri, kanan n besar gile kat blkg, tp, tu atr dia ngn tuhan, kita yang tgk sekadar, emm, layankan ajo!

jennifer's body - niat asal nak tgk 2012, 1st day tayang kan, tp, tix sold out! nk xnk, pilih cite ni even sedar diri tu penakot, :p. melayan request dr si classmate, edna nana & atea. nasib la ko duk dpn budak2 laki yang sket2, "haleluya", sabar jelah. yelah, megan fox kan, cerita tu pon bukan seram mana pon, seksa je lebih, haha, elemen xcerdik pon banyak, haha lagi! dhla lusa tu ad paper economy, memang xsedar diri! balik pagi, terus study xtido sampai la paper eco petang esok hari. xtido? eh, tido kejap pastu kena kaco, lalalala`

2012 - hari ke-4 br dpt tgk cite nih. tu pon, berlari pg mbo nk tgk kot de yg kosong. xdela berlari mana, relax je, ayat je melampau, :p. berjaya dptkn tix utk diri sendiri, si angah, si abg raden + si 2 pupu iskandar + kwn si 2 pupu. eh, 2 pupu eh ngah? xesahla. 2012, boleh tahan la, ada certain part tetibe gelabah, xtau la kot effect dr duk seat dpn sekali ke, :p..kdg2 buat kita terfikir, ye kot ramalan nostradamus yang kiamat pada 21/12/2012, iyolah sbb tsunami, earthquake, flu, war ni sume dia pnah ramal b4. tp, itu for me lagi, itu kebetulan la, tuhan tu wujud, tuhan lagi tau ape yang jadi sebenarnya.

just prepare untuk kehidupan akan datang, kita pon xtau bila masanya, cukup kan la apa yang kurang, n cuba untuk berubah untuk menjadi yang lebih baik dr yang lepas :)