Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, November 16, 2009

.i'm home :).

selamat sampai tadi pagi lebey kurang pkol 4. perjalanan yang btol2 menyakitkan ontot, sabar jela, n bila dah nampak muka ayah, ibu ngn alif, auto jadi lega. :) final exam yang btol2 menyeksa! sumpah, time diploma punya la galak bersuka ria, dah degree, geng2 xda, br tau belajar tu mcm mana rupa sebenarnya.

last paper, economy, btol2 blur. nway, thanks god, mcm boley jugak la layan soalan essay dua2. mmg focus part tu, then part tu la yang kuar. same goes dgn part kira2, sangat xreti uat saving function, alih2, mmg xkuar, kuar yg laen. alah, kuar yang laen pon, lupa rumus jgk :p.. abes paper, risau xde, sedih pon xde, yang ade, hati gumbira sbb si kakak ndw ke mlc + masa untuk pulang dan berpoya2, :p.

jauh dlm atie, sangat2 berterima kasih kt orang2 yang sentiasa menyokong + menolong sepanjang waktu susah esp dikala exam. ibu, ayah, adik beradik, ling, si housemate adza & dydy, si classmate leen, diey, edna, nana, hadi, atea, lectuer yg call & msg bertanya khabar + doakan exam; cik yatt, miss yana & those yg meneman time tgh hang belajar & semua2 la.

bila mcm ni, aser mcm, terharu. hehe. siyes, dikelilingi dengan orang yang baik aser macam ... entah, god bless u all :).. then bila dah sampai umah, benda 1st uat, yang paling dirindui nak buat, yang paling best bila dilakukan ... BUKAK PETI SEJUK! hahaha..