Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, October 25, 2009

.tittle vs isi.

neighbour ak confuse bila baca blog ak. mayb pelik, tittle laen, isi laen. well, bukan takat neighbour, orang laen pon confused jgk kot. silap hb, ade yang nyampah, smpai ada cita2 nk baling selipar jepun lagi kat ak. no no no, selipar jepun jgn kasi baling oke, nk baling, baling handbag chantek 1. ley gak pakai, :p

act, tittle entry tu, ditujukan untuk someone. xpon, if someone tu xpasan sbb xbaca @ mmg dia xbaca, xesahla. tp, tittle tu, senang cite, melambangkan apa ada dlm hati ak. ceh, lambang la sangat. bukan lambang la, kite tukar kepada perkataan, menggambarkan. hehe.`

isi dia pulak, mmg agak meraban, sbb, ak still dlm proses nk merapatkan balik diri dengan blog. ak suke menaip, suka menulis, bercerita ttg pe yang ada dalam hati ak, baik benda yang bagus @ tidak. tp, mcm ak pnh cite before, bila ada pandangan -ve terhadap ak, ak fed-up.

oke, stop takat ni. ilek, skrg mmg dh xpk sgt da atie perut limpa paru jantung org, dh xkesah da. cuma, nk dapatkan internet mmg susah. entry bersepah2 tgh tunggu nk di upload, tunggu masa je. dpt je line skali, trus kasi masuk Q untuk publish, :)

3 comments:

.aLwani. said...

bola,ak nmpk bykbrger lam blog ko..mntk sbjik bole?(^0^)

atikah said...

hehe...
same la cik ball...(ak suke nama ni kat ko taw)..nama bru dr ak :) :)
ak pon byk nk tulis, tp sbb byk gle keja tu ygxde mse..les kt berbeza,,internet tmpat ak 24/7 dpn mata..tapiiii, xdek mase lorh T___T

Diya said...

Wah, ada yang tego fatin yeh psl title ngan isi. Huhu. Diya kadang title isi mcm langit ngan bumi pun orang senyap kan aje. Sebab diorang dah faham pun. Hehe