Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, October 6, 2009

.somebody call :).

sigh. hari ni 3rd day, handphone taboley nak call out.
even emergency call - yang kuar, check operator services.
ape masalah ni? nak kata credit xde, banyak lagi kot.

pftt!

5 comments:

BuLaN iTu aKu said...

DIA NAK SURUH kamOOO beli enfon bawuu kot

nj said...

cabut bateri, pas tu pasang balik....cuba call...tak leh gak...kredit prepaid dah expires....atau beli baru kut.... :)

.fatin nabila. said...

bulan : woah, aser mcm tu gak kot, :p

puan norma : mmg xdapat, hp rosak upenya. haih, mrajuk kot ckp nk beli hp baru, :)

adza said...

hp kamu rosak..
da da try masuk simcard sy dlm hp kamu..
xpsal2 sy pun xle call out..
ngee~

sila laa beli 3g iphone ok~~~
:D

lieya orange M.I. said...

...pakai celcom ker...
...line celcom mmg mcm ntah paper skunk ni...