Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, October 5, 2009

.salam.

dah lama, bukan masa hari raya je buat ak terfikir, tapi bila2 pon. if ak, biasanya bila ak bersalam dengan orang tua, ak cium tangan mereka. if x cium pon, sekadar letak hidung gitu di tangan mereka.

ada certain orang ak tengok, bila bersalam, sekadar letak tangan orang tua tu di dahi mereka. if layan cite indon, lagi la, mcm2 gaya. apa gaya yang betol, ak pon xtau. tp, ak xtau nape, ak tetap nk tau. oke, google sat. :))

4 sure, gaya salam ni yang paling ak suke, hehe.`


ini azreen, ketika hari raya baru2 ni, sesi bersalam bersama mak long ak @ nek long dia. :)