Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, October 7, 2009

.love letter II.

sayang, thank you 4 everything. please jangan merajuk. saya sayang kamu. kamu tiada galang gantinya. saya akan simpan kamu di hati sy smpai bila2.

sy perlu call out untuk contact kawan2 sy bila buat assignment, untuk tanya kelas di mana bila file kesayangan tertinggal [oke, ak seorang pelupa, dh nk abes sem still xbley ingat kelas kt mana], paling penting, saat gelabah di dalam bilik ketika keseorangan di rumah.

sy tekangkang sekali lagi, saya akan simpan kamu smpai bila2. jangan merajuk NOKIA sayang. love u.

tau2 je ak nk tukar handphone nih, uat hal ye.

6 comments:

joegrimjow said...

suspendo je nokia

WM Fakhrul Syakirin said...

setia la pada yg satu fatin... huhuhu

AZLIN said...

salunya kat dungun ko men ikut je aku pegi kelas katne kan? usahkan jadual ko lupa, lokasi kelas pun ko pening2 lalat even da 3 tau belajar..aku aser ko patut amik aku jd p.a ko ble ko da keje nanti

adza said...

hahha~ tu laa.. duk umah duk nyebut iphone 3G mana si nokia xmajuk.. hahha~

[mana laa ko nih.. aku ngah tunggu ko abes class nih.. huhhu~]

.fatin nabila. said...

joe : hehe, if boley, uat lama daaa'

kirin : xbley la, dia dah uat hal, ena tinggal, rasakan lol, :p

lynn : hehe, tau pe. xde file, mati kutu ak nk igt blk kelas ktne, :p. nk jd p.a ak? ley, gaji member2 dlaa, :))

adza : oloh, hp nih ngade, saje buat gedi ngn ak, nk sebut blackberry, backberry byk kali lak pasnih. .lol'

lieya orange M.I. said...

...chittt, nokia rupenyer...=)

...ingat sayang kamu betul2...=p