Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 8, 2009

.keep ur mouth shut!.

blog ni dah macam bukan blog fatin nabila. ak rasa xselesa untuk menulis dalam beberapa hal. dulu, ak senang nk menulis ttg hal peribadi [just do with love is a personal blog], ttg pe ak buat & pendapat ak tentang sesuatu perkara.

ak terasa, penulisan ak dikongkong oleh pandangan sesetengah pihak. mayb ada antara kamu yang pernah baca entry ak suatu ketika dahulu, tahu ak seorang yang xsuka bila orang lain pertikaikan keputusan ak, samada hal study @ kehidupan. nasihat boleh diterima, tp, pertikaikan, sorry banyok ah`

ak aser lemas dengan blog ak sendiri sampaikan ak fikir benda yang xsepatutnya untuk ak pk. bila ak taip, ak balik kena pk, apa perasaan orang yang membaca, hati perut mereka, kalau boleh, mayb jantung, limpa, paru-paru, silap hb, parut orang pon ak kena amik kire, susah la susah.

ak suarakan isi hati ak. apa yang ak xboleh luah kat mulut, ak ckp kt sini. ak xpernah berharap mempunyai stalker yang prihatin terhadap kisah ak, andai perhatian yang sebegitu ak terima, terima kasih je boleh ak bagi. ak xpnah bgtau samada ak suka @ tidak, ak oke, tp limit ttp ada k, :)

tapi tolonglah, bagi kebebasan untuk ak bersuara dalam ruang ciptaan ak sendiri. jgn pertikaikan bentuk penulisan ak, isi kandungan, sebab, ini personal blog kawan. PERSONAL BLOG.

serious talk, i need my space, i really2 need it.

5 comments:

DK said...

Erm. Hampir semua blogger yg berblog secara personal adalah merasai apa yang Fatin rasai. Rasa awkward dengan blog sendiri bila kita tak boleh cerita lebih2. The least that i can say, Fatin terus aje lah blog dgn cara tersendiri apa yg Fatin rasa nak share dengan semua orang. Diya baca je selalu =)

. d [ i ] y [ a ] . said...

alolo acik ku .. ilek2 suda . pdulik je pe prasaan org tu . ko ngan style ko . if duk pk psl org len, nk kua umah pn x ley . diorg tu jeles kot blog diorg x glemer mcm blog ko . eleh .. biasele .. jelez .. ko ckp cam angah le .. "ade aku kesah ?" ..

* go go power rangers !!

Anonymous said...

dear bowla, i've d same feelings like urs skrg.

keep blogging je ye, asal kita suka. jgn pedulikan outsiders.

-sis aja yg mls nok sign in-

LadybugYNA said...

banyak entry kat blog ni aku tercicir huhuhuuuu

nj said...

fatin...
Sy baca je apa yg awk tulis...mmg tertunggu2 cerita2 sensasi tu...kdg gelak dan sengih sorg2...keep up writing yet focus on ur study as well...know ur priority.