Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 1, 2009

.ini ke kawan?.

kita xboleh elak dari berdepan dengan manusia yang perasan. manusia perasan bukan sahaja dikalangan lelaki ttp juga perempuan. dari hubungan sebagai pasangan hinggalah hanya teman.

bila kita berkawan, kita bergembira, bergelak ketawa bersama, n kot ada masalah cerita sesama. ttp, mayb ada sesetengah beranggap kita jatuh hati sama dia. oh manusia, kenapa buat semua ini seperti susah shj? kalau berkawan, maknanya kita berkawan, kenapa nak susah2 beranggapan kononnya terjalinnya hubungan cinta?

kita senangkan hidup kita, kita fahami konteks apa itu kawan dan juga pasangan. begitu juga dengan si pasangan, orang itu berkawan, jgn la di tarik muka seperti si pasangan curang, walhal, mereka tiada perasaan. bila pasangan mengawal, hilanglah sebuah persahabatan.

ak mengarut? oke, ia akan jadi normal andai tiada yang berkerut. xkn setiap masa kehendak, kata2 ko nak orang turut. orang lain juga punya benda untuk dijaga; maruah dan hati perut.

conclusion : benda ni cukup simple. just trust. ko buat mcm biasa, ak pon mcm biasa. ko buat perangai semacam, ak boleh buat berganda punya masam. apa ak kesah? ko xde, hidup pon macam bese. ko ada @ xde, semua still sama. :))

1 comments:

Princess Liyana said...

Tu la bezanya kawan dgn lwn...kan? :)suka menokok tmbh cerita..alaahai