Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, October 20, 2009

.i'm so scared but i don't show it.

minggu ni, minggu last kelas utk sem ni. minggu ni, housemate ak, sume bz. dgn assignment, presentation, test, quiz. tp, bg ak minggu ni, minggu paling heaven pernah ak alami sepanjang sem ni. sebabnya, ak xde test, quiz ada 1, assignment nk kena submit pon 1.

sepanjang minggu lepas, emosi xstabil. ak pon xtau nape. benda remeh pon ak amek kesah. hal yang lagi kecik dari pasir pun, ak rasa susah nk handle mcm nk kena cat bangunan seploh tingkat, esok harus siap. siyes, mcm miong dah aser. minggu ni, em, stabil dah sket. ceh, stabil ke? pfft.

so, untuk mengelakkan kemiongan itu beulang, ak harus berjalan dalam masa 10 hari cuti nih. 1st paper, 5 November, ak bukan jenis boleh sangat nak study time2 camni. 2 hari before exam baru boleh bukak, if x, em, xde feel lah, boleh?

tp, still confuse, arah mana kena pg. timur, maybe. :))

2 comments:

lieya orange M.I. said...

...wah, ada org nak balik kg la ni...
...bestnyerrrrr...

...exam membuatkan mood gentar terlebih2han...=p

AZLIN said...

semestinya ko akan pilih arah timur skang ini