Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, October 14, 2009

.if no one will listen, i'll be here still.

currently @ lab. ada la someone psg lagu cry - rihanna. dulu ada 1 entry kat blog ni ak tulis half lyrics tu + gmbr ak. time tu feeling sorang² kot dengar lagu ni, sbb agak la terasa ngn lirik dia.

tp, sekarang? idup bagaikan lagu sanisah huri, "Sejak Ku Bertemu Padamu, Fikiran Ku Rasa Terharu, Hanya Kekanda, Yang Akan Dapat, Mengubatkan Hati Ku Rindu"

waklu fatin nabila, geli ah entry nih, hahahaha`. tp, alah, bukan selalu buat geli², korang tu, lagi la, kan, kan, kan.. ntah lagu mak minah sayang mana dok nyanyi hari², :)

2 comments:

LadybugYNA said...

adeih ball...bunga2 je hati. elok2, jgn smpai tumbuh lalang lak =P

damme damiah said...

ehem,
apa cerita?
:)