Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, October 12, 2009

.azreen, :)).

lama gile dah xbuat entry pasal azreen si anak buah. alang2 buat entry psl dia, terus tukar profile pic. azreen sekarang dalam proses pembesaran. mcm nk lempang2 bila jumpa, 4 sure, ak suka gigit dia, n lepas tu, dia akan pegang tempat kena gigit n ckp "kett" (sakit), haha.

azreen suda 1 tahun 8 bulan. apa azreen boleh buat, dia reti la sebut benda basic2, n paling ak suka, pg la mengeja depan dia, "M.A ma, M.A ma" then dia sebut MAMA. eja atuk, asu, nenek, tp, jgn la eja A B A H, lepas dia sebut abah, confirm, ko eja la SUSU ke, MAMA balik ke, sume jawapan dia, ABAH!

sepanjang raya hari tu, azreen sangat2 memberi kerjasama bila nak snap pic dia. senang je, bila nk snap pic dia n mama dia, sekadar bgtau, "sama la muka azreen ngn mama", confirm, dia akan pg dekat mama then nyengih, aser nk penyek2 je pp tgk dia sengeh.

antara pic yang ak ske sangat tgk bila azreen ngn mama & abah dia.







yang penting, UPIN IPIN TETAP DIHATI!!!



yeye, azreen nak dapat adik lagi 4 bulan, :))

4 comments:

lieya orange M.I. said...

...comelnyer dia...

...mesti dia suka nak dpt adik dah...=)

damme damiah said...

comel gilak
budak2 br nak besar neh mmg comel
dh besar kang, ha
haha

AZLIN said...

tomei la si azreen nih..nama pun tomei cam nama aku..huhu..pinjam sat buleh??

.aLwani. said...

sm cm ank buah ak..
ske tgk upin ipin..
tiap ms 'pin2'
pndai lak bk dvd plyer suh psg cd hoho