Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, September 27, 2009

.sedih xpatot !.

esok dah nak balik melaka, hari ni still blur². bukak lemari, tgk baju, tutup balik, seret kuar masuk bakul baju bersih, xpon aser nk kasik masuk lam beg. barai² kan tshirt selai dua, konon nk lipat kecik² kasi muat lam 1 beg, then, sepahkan balik.

itu petanda, fatin nabila mmg seorang yang pemalas, :p. lagi² ak dalam keadaan perut tak ubah seperti si along tgh pregnant lima-bulan! kehulu kehilir, membawa perut memboyot, penuh dengan muatan nasi dan lauk pauk yang amat cemerlang gemilang terbilang lazatnya! hehe`

tadi, kot ak jela terlebih perasan, sbb, ak kan, mmg mcm tu, selalu pk melampaui batasan, haha. ak aser mcm si ibu sedih je tadi. ak yang sepatotnya pack baju, elok ngadap com nk beronline. slow je sore si ibu, "kemas la baju chik, nnt esok, jgn gerak lambat sgt, kang nnt ada barang tinggal". then, si ibu kuar, iron baju sekola adeq, tunduk je, pp tu merah je macam udang baru lepas kena panggang [shh, jgn gtau ibu ak! :p].

untuk esok, ak harap la, mata ni xla bergedik² nk limpahkan air. tau la, seminggu cuti raya, bergelen² air masuk dlm badan, tp, entahla, duamenjak tigamenjak nih, ak sensitif sket kot bab² family. asal berpisah, nak nanges, haihh, xpatot².

ishk, btol lah, mmg xpatot nanges. sbb, ujung minggu kang, ak jumpa balik family ak. berpisah 5 hari je kot, then family dtg mlc balik, hahaha.

2 comments:

damme damiah said...

pms kot
haha

ko mmg manja dr dulu en
lalala

lieya orange M.I. said...

...tak aci dpt jumpa ngan family lagi...

...mmg XPATOT ok...huhuuu=p