Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, September 26, 2009

.padanla kosong!.

siyes, igtkan kot la com lab lembab @ com cc xckup ape yg patot utk loading blog ni, rupenya, sume list lam blog ni ilang, patotla kosong! if prasan, link belah kiri ni, yang family, friends, uitm, scippian darlings + bloggers kosong, benornya, dh xde add utk setiap link tu.

siyes skali lagi, terkejut oh! adeh, ampun utk semua, lama xview blog korang, sbb, xtau nk tekan add pe. xpe, slow² ak update balik, isi balik link kosong kat sebelah nih, haih.`

conclusion : kalo leh lempang blog ni, lama da bersepai gg. wei, ak garang oke! :P

4 comments:

lieya orange M.I. said...

...lempang blog???...=D

...garangnyer...

:: !zyan :: said...

garang btol cik adik sorg ni..

adza said...

wahh~ sejak bila ko jd garang eyh??

tatot nyer..

lariiii....

:D

{Suria Muhammad} said...

pnh jadi kt blog aku once!