Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, September 2, 2009

.kenapa student harus mengeluh?.

kita student, buat cara macam student. if kite orang bekerja, buat cara macam bekerja pulak. if kita bini orang, or laki org, kita buat cara mcm bini orang dan laki orang. [oops, lari topik sket, :p.]

balik pada asal, dah nama student, normal la if banyak assignment nk submit dlm masa terdekat, banyak quiz n test, presentation bertimbun2, itu normal kan, nama lagi student, so, kenapa nk kena kecoh2 bagitau sume tu, kenapa nk kena bising2?

dah nama lagi student, apa lg seorang student harus buat? penat, tension, NORMAL oke! itu life sebenar as a student. dok memekak, berkecah sana sini psl byk itu byk ini, annoying oke. boleh buat orang nyampah lak. ingat ko sorang ada sume tu, orang lain pon ada wei, cuma orang lain xkecah mana je.

pesanan : if xnk penat2, xnk tension2, xnk sakit2 atie, pg Quit la terus. senang, duk umah, makan, tidur, tengok tv, online, buat suke2 atie, senang, xdela kije menanti kannnn..

12 comments:

damme damiah said...

tak biasa lagi keje banyak.
budak lagi - abaikan :p

Princess Liyana said...

biasala..kalau keje tak btimbun tu bkn student namanya...heee

aZiZuL HaFiZ said...

haha..syudent=bz with homework!!
normal things la 2..kui3..^^
tp kdg2 yg jd mngeluh 2 ble xpndi nk manage mse..including me la kot..=p
ahhaha=DD

adza said...

huhhu~ up juga topic ini yer..
apetah lg nk final nih kn..
lg byk.. huhhu~

minta maaf if sy meng"annoying" kamu.. hahha~

sungguh keja sy sgt byk.. tp sy merelaxkn diri dgn tydo.. huhhu~

ade aku kisah?? :D

filanastasia said...

fatin : suh jek depa tuh keja.. hah baru tau mcm mana realiti bekerja.. pastu mesti depa sibuk dok nak belajar balik.. dan tanpa manyak adu itu ini... hihihi

bobostrobos said...

buat bodo jek..nnt diorg pon senyap....

lieya orange M.I. said...

...susahla kalau dpt member group mcm ni...
...leceh nak ikut dia jor...huhuuu

lieya orange M.I. said...

...susahla kalau dpt member group mcm ni...
...leceh nak ikut dia jor...huhuuu

Nuur Ailmi said...

kalau student dapat kerje bertimbun, merungut jela kalau nak merungut. tapi tangan otak berjalanla.. perform the best, result pun da bomb. ni kalau duk merungut tapi keje tak jalan, baik korg berenti study, carik keje.. ha, then kalau dah keje duk merungut keje banyak, memang nak kene hentak.. norma la tu, nak hidup atas dunia bukan free2 je.. ada keje ada input.. fikirla sendiri oke ;)

AZLIN said...

exactly..aku setuju..bowla ada ciri-ciri student berjaya seh..dL kan..well..haha..tp if student degree nk komplen byk esement, quiz n test mmg sesuai la..tp kalo student sijil pon byk komen..mmg sial..

:: !zyan :: said...

hargailah student life, Univ stuff, etc. Nanti da masuk alam keje...mesti korg pun rindu n nak kembali ke zaman tu....hukhuk akak rindu banget da zmn skola n zmn univ..bole hu-ha-hu-ha sesuka ati even tension dgn assignments/exams..

13may said...

hehhe hehhe...

byk kenangan masa student dulu :D