Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, September 9, 2009

.bila ex sudah berbini.

ya, mari kita ungkit kisah lama!! bukan saje2 nk ungkit, bersebab la kan. if ko prangai baek, xannoying, xde makna nk ungkit2 ni. if nk buat lagak bagai hero malaya terhebat, buat btol2, jgn smpai org nmpk ko mcm hero saregamapa, oke!

alkisah, ndw balik mlc tempoh hari, still dlm area kerteh, elok pulak queue kt traffic light, b'sblhn dengan unser co. minyak tuh. skali pandang sblh, oke, ak knal dua2. si pilot ialah bekas jiran, si co-pilot pula my ex. ak, buat xtau suda, ape heran.

yg kelakar, si angah dh prasan, "uits, dia nmpk ah", bila ak pusing, eleh, buat2 bz aaa, pndg sblh lain, tekan hp or pe bagai, kiki, lawak! ala, ada ak kesah? xpon. ilekla, ko mcm hero hindustan je, ak ni miss world, xkesah sgt la. acececeh`

eh, kesah jgk, ada yang ak herankan jgk. sbb sminggu sblm tu, ko sibuk call ak, sibuk msg ak. tibe2 rajin nk call tny khabar, rupanya ko nk pg seremban ada meeting ya. dahtu, pg jelah, yang rajin call ak bgtau date, bgtau dh smpai kt sekian sekian, ko pehal, nk jumpa? sorrryyyyy, xkuasa nk layan ko nyah,

ko tau kan, skrg ko dah bertittle lelaki orang, so? cuba jgn kacau idup ak lagi, boleh? ko buat hal ko. ko dh ada bini, anak, ak dh xheran pon. kisah kita dah lama abes, since bulan 4 2008. ko pon dah ada kehidupan ko sendiri, dah bahagia, xyh la cari ak.

ak xhingin + xjeles langsung dgn kehidupan ko, buat apa ko nak. sbb, ak yakin, kalau ak bersabar, ak teruskan idup ak dengan cara ak, buat yang terbaik, insya Allah, hidup ak akan lebih baik, diberkati + dirahmati TUHAN.

msg for u : dear shinbei, let by gone, be by gone. kisah kte dah habis. i cakap cara baik, u bukan budak kecik, u dah besar. u kena hormat family u. dulu yela, kita bercinta, skrg dh x kan. u dah ada wife da skrg, ada anak kecik lagi, u kena igt 2. jgn pk psl i, kehidupan i better skrg ni, if ada prob pon, i mmg XKAN cari u. take a good care of urself, k. :))

12 comments:

nj said...

fatin...
kenangan dan kisah lama mampu memberi pengajaran dan panduan kepada kita. Selamat meneruskan ibadah puasa...buat kuih apa tahun ni??

.fatin nabila. said...

puan norma : agree, agree! sy ambik benda sume ni +ve, pengajaran kan. :)). kuih, xsempat nk buat. 18hb baru balik kampung. kt umah sewa ni, onde2 je la baru buat, :p

. d [ i ] y [ a ] . said...

eh eh .. name angah ade la .. hik hik ..

kayrolldin said...

aik, mcm kesah jer.. hehehe... tumpang lalu.

AZLIN said...

ex yg mana ni?? hehe..ko kan ramai ex..haha..

.fatin nabila. said...

angah : hehe. well, kasik glam la, ape lagi..

kayrolldin : silakan. :))

lynn : haha. shinbei jao kaha, haha. :p

Princess Liyana said...

btol tu dear..apa yg dh lepas, biarkan jadi pgalaman..;)

damme damiah said...

aku banyak ttinggal neh
tp name tu sgt familiar
peh ko ade ex yg dh kawen eh?
tsk

.fatin nabila. said...

liyana : kan, kan. if dia yang asyik nk -ve spnjg masa, biarkan aja. dh besar, xreti nk pk lagi, haisyoo.

damme : mane de, ko xde t'tinggal pape pon, if lambat cmne, ak still hapdet kt ko. alah, normal la, ex suda berkahwin. xleh idup membujang, kawen la dia. eh, bkn ex ko pon, dh kawen ke? yang ada dulu tuu..

LadybugYNA said...

weih, ex ko tu umo bape? bru ku tahu kisah chenta ball. sikit2 pun da dpt agak da la. bru berbini dah merenyam. ape daaa. lelaki2.

.fatin nabila. said...

yana : 28 sumthing mcm tu la kre. tp, still nampak muda mcm 24 gitu. hehe, br tau kisah chenta ak ea. well, ak kan jarang reveal kisah chenta ak kt sini, susah dpt tau. bajet exclusive, haha..`

CIVIC Power said...

Ex teman da ada 2 orang anak da.. ada yang latest ni pun da bertunang.. ape le nasib