Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, August 25, 2009

.xcited!! i sahur ya.

yeay! ak berjaya sahur bersama si adza kol 445, bangun goreng telor 2bj, n buat budu. even sekadar bersahurkan nasi + telur mata + budu / kicap, atleast, sahut tu! xcited! :))

b4 nih, susah kot nk bangun. 1st day, sahur mcD tgh mlm, 2nd day, terlepas n aser sedih sangat. 3rd day, smlm, smpai xdgr bunyi alarm, snooze smpai ke pagi, n arie ni. hehehehe`. ok, no more lapar2 dlm kelas, insya allah.`

yeay, xsbr nk balik kerteh. leh sahur ngn ibu, ayah n alif. :))

p/s : mata kanan ak bergedik dr smlm lagi. gedik xhengat. sape rindu ak nih? sape yg bakal ak tgk nih? :p

12 comments:

As said...

yeay alhamdulillah :)
glad to hear that

adza said...

yeay~ hehhe..
1st day sahur kot aku.. :D
arap2.. xnantok dlm clas..
huwaa~ class aku abes ptg..
mcm mana nih?? kul 6 kot..

yeay2 weekend nih blk kerteh..
hehhe~
:D

damme damiah said...

weh aku mimpi ko ms tdo lepas subuh tadi
ko ajak aku g kl pastu ko tinggal aku kat tol smart suh jalan kaki
gila ngarut ah
haha

ije said...

xbestnya terlepas sahur. harap2 ije kat umah sewa nanti tak terlepas sahur. ehe

WM Fakhrul Syakirin said...

wahhh... tahniah2!

hhohoho...

balek kerteh ke merdeka ni???

beshnyee...

yOnnA said...

duduk dengan kawan2 mmg liat gile ah nak bgn! hahha. dah celik mata tu kira dah bagus la kan? hehe

selamat berpuasa babe :)

♥♥♥ said...

haaa~ nk tgk ak la tu bowl.

Faizal@poyan said...

salam fatin..
selamat berpuasa...emmm sahur ni kekadang best.. masa sy study dulu saya tak bersahur heheheheh...ya ka klu mata bergedik tu tanda ada orang rindu?...

Princess Liyana said...

huhu budu dgn nasi panas..huhu sodappp;)

FaRHaNa-KuN said...

congrats coz dpt sahur babe :)
uuu ai pon sedih. tadi tinggal sahur. jawab test tadi pon perut mcm2 bunyik dah :) anyway slamat berpuase gak..waa..makan telur ngan budu? kreatif :)

S h i n o said...

kalau sahur x makan nasi..
maka bila masuk setengah hari badan
mmg xlarat lsg.. huhuu

.fatin nabila. said...

as : hehe. :))

adza : yeye, yeye. dia plak jumpa yan, yeye. hehe

damme : ak ngarut ngn mimpi ko nih, gile kesian kene tinggal kt smart tol lak tuh, hahaha

ije : nth, ase mcm tido lg best kot dr sahur. truk tol kan..

kirin : yup, balik, cuti lama kan. :))

yonna : gewd², anda memahami situasi sebenar, :P

sufy : prasan xbertempat bdk nih tau, haha

faizal : org rindu ek? hehe, sape la kan.

yana : mkn budu gak? waaa, best, de geng!!

feno : kreatif? ala, pelbagaikan aje. nama lg peminat sedia budu, nk gak mkn even ikan xde, hehe

shino : agakla kan, dh pnat, auto tidoooo je manjang. :)