Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, August 15, 2009

.udah le tu berchenta'ik.

lately, si kawan A dan D, bercerita ttg masalah hubungan mereka. si kawan D dh selamat da berputus hubungan dengan sang chenta. tinggal si A pula, masih terpinga2 mungkin, memikirkan jalan yang terbaik utk dirinya. kalian mahu join da club ke hape wei?

ak? dengan jalan ak sendiri. buat hal sendiri, kerana ak aser itu yang terbaik. memilih itu perlu, sbb ak serik dgn pengalaman dahulu. kenapa nk terlalu cepat dlm mencari, ak biarkan dia dtg sendiri. even dh setahun 4 bulan, ak bersyukur ak masih punya kawan yang sentiasa di sisi.

weekend plak dtg lagi. untuk sabtu & ahad, ak keseorangan. phh, ayat xhengat, geli2! :p. 4 sure, xsbr menunggu bekas tuan umah refund deposit api air rm180, ko boleh kasi? :)

6 comments:

♥♥♥ said...

bowl. i mish u. ade prob nih. ak menci btl ar bowl.. =(

damme damiah said...

agaknya betul la kan,
ppuan ske drama
haih
cam aku neh,
lepas satu-satu xbrenti
kalo ikutkan dh serik sejak yang kedua lagik
tp xleh nk stop ah

Faizal@poyan said...

SALAM FATIN..
betul tu fatin buat apa yang kita rasa selesa untuk diri kita....semoga fatin bahagia

{Suria Muhammad} said...

we're d drama queens babe!

apa2 pon, memilih itu perlu

BURDHANI said...

we're in da same boat. im almost a year jugak ni menyingle. betol tu, biar dtg snirik, jgn rushing2 in relationship.

adza said...

mcm ku kenal jea.. huhhu~
let it be..
just follow d flow..
ade2, xde insyallah ade yg laen nnt..
huhhu~
be happy..