Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, August 12, 2009

.toink.

blog, paper, rmai dok risau psl h1n1. aku? selamba ke badak buat hal sendiri. tgk movie [time berduhit], jln sana sini. still mkn kt luar, masak? meh antar puyok koli + myk msk + kt umh ak meh. beras skali if baik hati. if xnk kasik beras, well, kasik antar nugget sosej n segala bagai makanan sejuk beku, oke da. :p

tp, alhamdulillah. dh xde demam, sakit tekak, batuk, selsema. sume tu, ak dh aser before. pakej kasik lengkap. sume ada. cukup 4 botol stgh ubt batuk, ubt selsema abes sepapan, panadol stgh papan, ubt sakit tekak termasuk strepsils berpapan papan, ilang sume sakit. :)

ak xupdate? well, keadaan xstabil. emosi terganggu dr byk hal. ko boleh? mestilah tidak.

7 comments:

damme damiah said...

risau tp bape kerat sangat yang betul2 serious amik langkah berjaga-jaga.
sekolah aku ramai gila batuk2, demam tapi takde tindakan pape pun. hantar rawatan je.

aku pun demam tiga hari jek. ok. then arini sakit tekak lak. kena minum air asam jawa banyak2

:D

nj said...

fatin...
dah baik demam? Take care ye... Saya ni pun dalam sebulan 2 kali demam dah...tak mo demam lagi!

Princess Liyana said...

bgusla dear dh baik demam..yana ni kejap bdn rasa ok..kjap tak...

anyway, yana pn suka strepsil..hihi..bila mkn rasa cm kurang ckit rasa nak batuk bkahak2 tu..hihi

Nuur Ailmi said...

rumors cakap maybe uitm shah alam tutup lagi next week. hari jumaat ni tunggu vc announce. if jadi, jadual dis sem di extend sampai disember. oo mai gosh! hehe. if x announce ape2 means x tutup. haih, risau betul...

adza said...

suma org da g class pkai mask..
kita bila lg??
duk rilek jea..
iskk~

LadybugYNA said...

semua org sudah sakit.mcm kronik je mslh h1n1 ni.haih.

.fatin nabila. said...

damme : sedap wei air asam jawa! ala, nth, sume pakat nk cover je, bile keadaan nk jd elok. cube dedah je ckp keadaan dh sampai tahap ini dan itu, br la sume nk amik lgkh berjaga, ni tidak. uitm pon sama, asyik2 keadaan masih terkawal.

puan norma : u too puan, take care!

liyana : strepsil sedap kan, strepsil orange, hehe.` dh buat mcm gula2 da kdg2, hee

nomie : a'ah, atin dgr jugak kata uitm nk tutup lg, tp, s.alam je ke ek?

adza : ko nk pkai bile? ak on je, hehe

ynna : kronik, kronik..! btol, xtipu.