Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, August 4, 2009

.si kawan bernama pesa.

xde kaitan pon tittle tu dgn entri ni. sj, meng'glam'kan nama si kawan. lol`.

nway, berkenaan entri sebelum ini, 1st anniversary, ramai yang anggap tu special letter utk si boyfriend. holloh holloh holloh`. kn dh terang lagi bersuluh ak de link kn add blog ni kt perkataan "sayang" & "u", bakpo la demo tok napok nih? beghak lah hah hah..

ak buat blog ni, last year, 31/7. dkt blog ni la tmpt ak luah perasaan, menulis ape yang berbuku² dlm hati ni. blog ni tmpt ak menyumpah seranah + memaki hamun org tanpa menyatakan nama org dimaksudkan. blog ni, mana pnh nk lwn ckp ak, kecuali la, internet uitm buat bengong dia xnk kasik ak hapdet. lala`

kdg², ade certain hal, kwn ak sendirik ak xcite. tp, kt blog ak cite. dulu tujuan asal ak, blogging sbb nk dpt pandangan ttg certain hal dr kenalan ak [org yg ak xknal dia + dia xknal ak]. tp, lama² ak aser, ak xdpt realisasikan impian ak tang tu, sbb blog ni juga dibaca oleh orang yg mengenali ak.

alang² org dh tau, ak publishkn link blog ni di friendster & facebook, dgn tujuan lain, ak mls nk msg² org [ngabeh cred!] tny khabar @ menjawab khabar org spt "ak study ktne skrg", "ape ak buat skrg", "ak dh de boipren ke blum". blog tmpt ak menulis ttg kehidupan ak @ org lain yang berkaitan dgn ak.

ak sayang blog ak ko tau. so, kepada si ANONymous, if rasa nk mencapub menulis barang sepatah dua kata di ruangan komentar, pastikan nama anda ditulis dibawah. kerana, ak dh lama nih, nk gak tau, anon² yg menyemak nih sape. dh sminggu 2 entri tu ditulis, br brani nk komen & ngate bagai. tp, ada ak kesah? mestilah tidak wahai ANON! ai xkesah, xkesah, xkesah!`

5 comments:

yOnnA said...

itu adalah lalat haram. sumpah mcm haram. pandai kutuk guna nama anon entah2 kawan kita sendiri!

syalizahanim said...

aiman pon tak kesah wey.
tak yah duk nk kesah la ngn segala anon tu.dorg tak brani nak ltk nama sndri tkut nnt ko g sepak dorg kott. huhu :p

lieya orange M.I. said...

...lalat yg diberi nama anon, menyemak jerrr...
...sabar jer la weyhhh...

Diya Kamaruzaman said...

Blog dah macam best friend kita kan. Takde nak merungut apa even kita mengamak bagai nak rak kat dia. Tapi, yang jadi masalah nya bila muncul makhluk2 asing yang tidak diperlukan dalam hidup.

.fatin nabila. said...

yonna : yeah. lalat tu. langau gaknya kot. :p

hanim : ai mmg xkesah hanim. mak xlayan nyahhh, haha

lieya : labi air tuh. :p

diya : yes. bg diya, lg 'kacik' kan. :). makhluk asing tu, xleh nk elak, kot?