Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, August 23, 2009

.puasa datang lagi dengan ...

semua balik berjumpa family untuk meraikan 1st day ramadhan bersama. ak di sini, mujur ada si angah merajinkan diri turun ke melaka, menemani si adeq. 1st day pose, tadehal krn sempat bersahurkan doublecheese mcD dan berbuka dgn lauk cekik darah pny penjual, tp, seb baek sedap, n alhamdulillah.

untuk 2nd day [hari ni], berangan, bercita bkn main, beli ayamas drumment & chic wing, sosej, telur, milo n bagai mcm, [nafsu pose kannn]. alih2, bukan bangun sahur pon. si pesa dah call kejut, ak lak mamai xmamai, lelap balik, tp dan gak pk, kot si angah yg bangun jap g. sedar2, kol 6:10 dah weiii!

nk xnk, smbg tido, bangun kol 9 lebih, perut dan start terasa lapar. dan akhirnya, nak xnk.... smbg sendiri ayat eh! :))

7 comments:

Princess Liyana said...

selamat bpuasa dearie;)hehe

nj said...

fatin...
Dugaan! dugaan!...selamat pose k.

♥♥♥ said...

hahaha bowl. ko jgn~~~

Jard The Great said...

selamat berpuasa ye fatin.. lama tak kunjung sini.. ;p

Affan Azami said...

rajin pesa kol ye. chup2 pesa ni, sulfaisha kan? hehe

selamat berpuasa

AyanaAsham said...

habis tu ayamas itu...macam mane

adza said...

hehhe~
lalalalla~

:D