Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, August 20, 2009

.fitnah & hipokrit.

sama teruk, sama menjengkelkan! kenapa harus bercerita sakan ttg seseorang,, walhal seseorang itu lgsg xmengenali sama anda. kenapa nk kena berfikiran mcm minah indon dlm sinetron yg ntah pape tu, sdgkan anda dihantar ke sekolah, belajar tinggi, tapi masih mengekalkan fikiran yg bodoh begitu.

menjadi hipokrit pula, perlu ke. bila bersama orang mcm ni, behave mcm ni. org mcm tu, behave mcm tu. harus ke show off? xperlu kot. tidak punya identiti sendiri, berlumba ke arah sesuatu yang xmendatangkan faedah. xada guna utk show off andai xpunya identiti tersendiri. ak hormat kamu? mestilah tidak, ak makin nyampah sama kamu.

ak perlu kamu? hello, tolong sikit, langsung tidak oke! tanpa kamu, ak boleh hidup dengan aman dan damai. apa ak kesah andai ko tiada, ak masih punya family, punya kawan baik yg gile punya kentang dari dulu sampai skrg, bersusah bersama, bersenang bersama. andai kau rasa, ko harus berada di level sekian2, silakan. sikit pon ak xterkilan!

jgn lupa, fatin nabila kan punya hati kental. apa org buat, buat la. taburlah fitnah andai anda rasa bersedekah pahala itu bagus. dan jadilah hipokrit, show off la selagi kau mampu, asalkan pelajaran ak lebih bagus dari kamu.

p/s : apa kelas berlumba menunjuk harta benda, sdgkn ko xtau ke, ak berbangga kerana tahap pendidikan ak lg tinggi dr ko?? ak BUKAN BERLAGAK, tp, utk menyedarkan ko, HARTA BENDA XBERNILAI PADA MATA AKU KECUALI HARTA ILMU YANG KO ADA! stkt nk berlagak pkai itu ini, xkesah oke! ak lg respect kwn2 ak yg pentingkan pelajaran dr rete mcm ko!

4 comments:

nj said...

fatin...
Hebat kemelut awak tu!
Msia puasa dulu dr kami kat sini...hari sabtu kan? Selamat beribadah puasa!

kuIna LadyInRed said...

selamat berpuasa dear...

bersihkan hati kerana dari hati bermula segalanya.

♥♥♥ said...

bowl. pehal lak nie. aduhh. rsau ak. ade je la mslh prob yg dtg.

LadybugYNA said...

settlekan semua mslh hati b4 menjelang puasa.hehehe.slamat berpuasa ball =)