Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, August 16, 2009

.entry sabtu tersalah set publish ahad.

nasib baik si angah merajinkan diri walaupun kekontangan di tengah bulan, menjenguk si achik yang keseorangan di melaka. ditinggalkan oleh 2 orang teman serumah yg masing2 pulang kerumah menjenguk family dan dan dan ... entah~

berbreakfast pagi dgn 2biji telur separuh masak. terasa mcm sedap, sbb, dh lama kot xbuat mendalah nih. hari ni baru menjadi, if x, telur terlebih masak dh boleh buat telur org kawen da. hari ni, dan2 je, tau ak sorang kan, xbuat psl pon, good egg. :p

masih menunggu duit yang entah bile nk mengunjungi ak. ak nk beli tilam oke. katil beli suda, tinggal tilam n langsir bilik ni je. duduk umah bekas non muslim duduk, nk pegang langsir, euww, geli ya kawan2. ak asyik dok terbayang je, mamat tu balik mabuk2, then berpaut kat langsir + kot ada cairan kuar dr mulut elok melekat kt langsir tu, ko boleh bayang? hehe.

assignment byk gile menanti. uitm, jgn gatei nk cuti, ak penat oke delay2 assignment [bajet buat la, haha]. ak nk present speech ni [konon!], pastu nk antar assgnment eco lg nih, biarpon tiap kali masuk kelas eco je, ak tido. nk ngadap muka pm razak sbb acc peberet subj oke w'pon ak jarang salin pe dia ajar + tgk sample jwpn je dr si senior, hehe. n mcm2 lagi, ak syg uitm nih, xtipu wei!:)

nota kaki : ada satu part dinding bilik ak pecah2 gitu. owner tutup dgn lekatkan tikar gotah kt bhgn tu, tp, ak cabut sbb dia kuarkan bau. tp, bila dh cabut, terserlah betapa xmenawannya dinding itu. xkn ak nk plaster balik kot dinding tu, mak xkuasa nyah! tutup dgn wrapping paper, aci?

0 comments: