Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, July 29, 2009

.oh lelaki II.

orang cakap, lelaki ini berfikiran lebih bagus dari perempuan dari banyak hal. sbb tu, benda penting, bg orang laki yang decide, konon, keputusan menjamin masa depan yang lebih bagus. skrg, ak mahu membangkang statement itu. silap besar oke!

entri kali ni, xde kaitan ngn keputusan menjamin masa depan n bla bla bla. cuma ak pelik dgn sikap stgh laki, yg, lebih kepada coba utk menarik perhatian sehingga memperlihatkan sikap yang ke'nth'pape + nyampah utk dilayan. gile geli oke spesies cmnih.

sorang kenalan gemar utk bermain misscall. bg ak, misscall pd jam 2 @ 3 @ 4 pagi, bkn la tanda 'take care' utk mengambil tahu keadaan semasa ak, walhal di saat matahari tegak atas kepala, xplak nk misscall kan. dan bg ak, misscall satu benda yang menyemak. xde credit, buat cara xde cred, xyh misscall², boleh?

paling ketara, bila dh nmpk status ak terang benderang AVAILABLE kt YM, xusah la gatei nk msg byk kali, "buat pe tu? xxxx tgh online ni. nk chat ngn fatin". oh lelaki, sangat la bodoh tindakan anda. sekali, tahan lg, ni dh byk kali, dh smpai tahap meluat tak terhingga.

dok bangga sgt dgn status anda sbg student engineering UTM, oh, ada ak kesah?? mestilah tidak. sbb status anda itu, bkn menjamin masa dpn anda 100% kalo otak pon xleh nk pakai dgn sebaik mungkin. pigidahhhh..`

ruangan komentar ditutup ya. :)