Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, July 2, 2009

.bye³.

seingat sy, sy ada terima beberapa award dr teman² bloggers sblm ni. x award, soalan yang tag tu, tp, disebabkan semua tu sy terima time keadaan xbrape nk senang, ala² bz, ada yang terabai, xdijawab n xdilayan. andai itu berlaku kpd anda², aku mintak maaf from top to toe. sangat la xsengaja! nk online, hostel xde wireless, nk g cc, xbrape nk rajin berjalan + cc cine tu byk virus,. xske! sorry aaaa!`


award dari Puan Normawati - lecturer @ UiTM D dulu.
thank you puan norma, i lap u..! :).

---------------------------

esok selepas si adeq balik sekolah tgh hari, ak akan terus bertolak ke melaka. stay di rumah sampai hari sabtu, then family semua akn balik tinggalkan ak. ko tau, ak sedih bila jauh ngn family. homesick itu normal bg ak, ak aser la. n bg ak, menangis bila kena tinggal pon normal. sbb pe? sbb ak syg family ak. bf dtg n pg, tp family ak kekal smpai bila² kt sisi.

nota kaki 1 : award tu nk kasi kt semua bloggers, amik la, amik la, jgn malu, jgn segan, dgn ak je pon. nk malu², baling kang. :D

nota kaki 2 : offline beberapa hari, rindu rindu la ak. hehe`~

nota kaki 3 : mek², ai buat entri psl award + family dan 3 nota kaki, ko boleh?

20 comments:

syalizahanim said...

nnt mek tu jwb "aku takda award bg ah stu".hahaha
xpon.mek tu akan berkata-kata dlm ati "nnt aku bt sndr award aku". :P

Princess Liyana said...

Wah!bestnye dpt award..huhu;)tahniah!huhu rindu mestila rindu..ahaha;)

nadia-ady said...

hai fatin. Remember me? Dah lama jgk nadia tak merayau kat blog. tak best kan takde tenet? hehehe..Nadia ni baru je ada tenet. Baru la boleh bernyawa sikit.Ayat tak leh blah..hohoho

adza said...

fatin mmg kuat nanges bila kena tinggal..
tringat waktu dia br masuk hostel kt melaka.. bkn takat br.. da lama pun, d situation still d same..
duk kt taman.. smpai guard tnya..
cian dia..
hehhe~
:D

meh2.. i'll lend my shoulder for u to cry on..
*ceh.. ayat..*

.fatin nabila. said...

hanim : hehe, skali mek tu kate, bagus la idea hanim nih, tulis entri satuuuu`

liyana : bagus, rindu laaaa, haha.` amik² award. :)

nadia : igt³, lama gak xsinggah bl0g nadia, xberapdet kan, so pk, xde yg nk dibaca. tp, skali update, berjela pjg. hehe`

adza : hang bocor rahsi nooo.` well, nnt confirm ah nanges, sedih la, nape nth. :(

adza said...

hahha~
bia mereka tau..
wakakaka~ [gelak jahat]

lex laa beb.. normal laa tuh..
fmly.. nk berjauh..
sedey laa.. :((

nanges2.. silakn..
:D

.fatin nabila. said...

adza : skali, ko pon join skali nanges, ayokkkk.` hehe

PenMataTajam said...

akak...btul ke amik award ni dr akak.betul ke akak bg kt sume yg follow blog akak.wah baiknye akak.xsgke akak baik.cmni mintak pizza dpt x?

UnPerFecT LauRa said...

balik2 nanges..
sian fatin..
aku ade ngn ko yer sem dpn..

.fatin nabila. said...

miera : pizza singgit, bleh? hehe haha`

leen : ko umah dekat, mmg la x omesick, jumpe 24 jam, if antar blajar jauh, confirm, tangkap leleh lg dahsyat ai tell u, hehe.`

Diya Kamaruzaman said...

Hehehe. Dah balik kampus ey fatin. Selamat belajar kembali. Huhu. Homesick tu normal ah. Layan kan aje =D

P/s-Tahniah for the awards =)

{Suria Muhammad} said...

'bf dtg n pg, tp family ak kekal smpai bila² kt sisi'

wow, it rhymes! haha!

tqvm fatin! slmt kembali ke melakau!

Yna Izyana said...

yeay award yeay (=

damme damiah said...

ala, ala
sila rajinkan diri mengupdate
:p

weh, siapa stalk?

damme damiah said...

ala, ala
sila rajinkan diri mengupdate
:p

weh, siapa stalk?

13may said...

tima kasih :)

errr...number tepon takde ker? buleh sms sebab 2-3 takde kat sini :D

lieya orange M.I. said...

...mmg sedih jauh dgn family kn...
...tp saya juga teringin mau ke melakaaa...=(

...gud luck utk sem baru...

lieya orange M.I. said...

...mmg sedih jauh dgn family kn...
...tp saya juga teringin mau ke melakaaa...=(

...gud luck utk sem baru...

adza said...

aku nk join nanges??
xda laa..
hehhe~

da biasa lor duk jauh2 nih..
hehhe~
nnt ade jea org dtg jenguk aku..
ngee~ ;p

bobostrobos said...

aku tak paham...macam mana nak collect ini present??atau sekadar metafora??? [ bahasa baku ]