Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, June 26, 2009

.oi oi.

pelik ke bila aku cakap aku single?
susah ke nak terima kenyataan aku single?
salah besar ke bila aku ni x berboipren?
ape kamu² timpa bencana andai aku x berboipren?
gurau, gurau la, jgn melampau sgt ya. aku kata tidak tu tidak.
if ak de boipren, jgn isau, aku upload pic large pny size kt blog.
xcukup, kt friendster & facebook, buat special album lagi.
nk lagi, ak idupkan balik acc tagged n myspace, upload 100 pic.
silap aribulan, antar gambo kat paper lagi. ph, mencapub suda. haha`

p/s : nnt aku buat gurauan lebih melampau, baru ko tahu betapa pahitnya jering + busuknya petai itu. haha`.

15 comments:

Kimie said...

weh seeloknya buat kenduri bgtau ade boifren..baru gembak weh x penah d buat org..tp org ckp kalo bertunang kena senyap kalo dah kawen baru hebah2 kan..ni baru pacaran camne nih..hahha

CIVIC Power said...

Tak yah tu semua,
Nikah kawin baru upload gambar..
hah baru buat kejutan paling terkezuuut

adza said...

hehhe~
:D

awat?? ade org ckp hang ade boipren ka??
lex2..

.fatin nabila. said...

kimie : haha.` mmg xpnah dibuat org, gile la pny idea, hahaha.` adoiyai.`

civic : tau xpe, mcm bestfriend si sufy, time tunang, risik, lgsg xckp ape, tup tup, kawen suda.

adza : well, bese la. tutup chance org nk knal ak je manusia gitu. sibuk, xnk kasi line masuk ak, grm tol`

Yna Izyana said...

ko amek le lelaki kacak yg aku tules kat blog tuh.bg tergolek2 mata si jering pahit ngn petai busuk tu

Affan Azami said...

ni lelaki kacak dah datang ni. hahahhaa

BURDHANI said...

smelly2 petai tapi sedap bila masak sambal udang petai (erkk..motif? hikhik)

tetibe teringin nk mkn petai bila bc bowla tulis petai ni..=P

adza said...

hehhe~
lex2 suda..

ssh kalo ade org dengki nih..

.fatin nabila. said...

yna : kacak? mane²? kasi upload photo. ko ni, sesuai jd cam sekar. kerja kat agensi jodoh, hehe.`

affan : phewwitt..` beri laluan, org kacak lalu nih..!

cik aja : sedap pe. brape hari lpas mkn petai, mkn ngn sambal tempoyak, lazat ai tell u.`

adza : susah. nk tutup peluang ak bergedik je.`

ije said...

jering pahit ea? haha. =P

Org Ganu said...

salam ziarah
ala..penting sgt ke ada boyfriend??
kalo bleh biar la satu2 pencintaan tu berakhir ngan perkahwinan. kalo stakat nak nunjuk2 yang kte dah ada boyfriend tp last2 break up,baik x payah..wat frust sndiri jek.
Fatin x yah risau sgt la pasal ni,
jodoh ketentuan di tangan Tuhan
lantaklah orang nak gelakkan kite ke nak kutuk kte ke apa ke, jnji u stay with ur principal! Bg sy, ada boyfriend bukan stu kebanggaan, kalo ada suami tu lainla..he..

p/s : sory teremosi lebey plak..hehe

aNeA_hAyATi said...

entry ni serius je bunyi tp pas bace kOmen..klakar pOn ade gak..hehee..

btw..bOley idOp pe xde bf kan?? Peace (^_^)V

syalizahanim said...

Takde boipren pon org kesah ka? Pelik ah..ade gak org cmtuh.

ko pi cari boipren skarang!!

p/s:i kenal faris zaki taw :p

adza said...

xpa2.. nnt ngan aku, kita g bergedik yer..

:D

nadia-ady said...

eh, cerita ni sama sebijik dgn my story. tak sangka.. hohoho..Geram kan bila orang kata kita tipu la apa la. Last2, biaq p la, tak nak caya sudah..hahaha