Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, June 10, 2009

.lima perkara.

satu : panas. tiada hujan, tiada angin. sekadar guruh sket² + kilat kdg kala. bila mau ujan ni.? enchek katak, pggl ujan boley, kasik sejuk 1 kerteh ni kjp.

dua : cerita indonesia, hangin 1 bdn bila tgk. tp, alang² dh follow, follow smpai abes, sket je lg nk abes pon Intan tu.

tiga : cerita keling pon sama. kasamh se itu, bakpela slow ngat cite tuh. haih.` xpe, bersungguh mau follow lg sementara xde kije nk dibuat.

empat : berat badan bertambah. perasaan malas untuk bergerak menjadi².

lima : sbnrnya, perasaan utk menulis blog spt dulu sudah tiada. malah perasaan lain yg xspatotnya ada dtg tnpa di undang.

8 comments:

Uncle Lee said...

Hello Fatin Nabila, looks like you might need to call upon couple of North American Indians do the rain dance. Might work, ha ha.
I can imagine the heat and humidity.
Drink lots of water, and stay easy.
You have a pleasant week and keep a song in your heart.
Best regards, Lee.

adza said...

ape keja yg tanpa di undang yg ko buat??

moh laa dtg melaka.. hehhe~

aku nk abes da.. dlm 2 minggu jea lagi..

sedang menghitung hari utk bercuti.. ngee~ ;p

BURDHANI said...

sekepala ngn perkara no 2:

intan bila la nak abes..byk betol mslh dia (kutuk2 pon ttp tercongok bukak prima kul 11 tetiap mlm)

Ladyee.Ladybug.Yna said...

mama aku addict ngn cte intan tu.aku dah buhsan tgk cte tu.lembab tul cte indon.bapak pnjng meleret2.ape daaa~

Ladyee.Ladybug.Yna said...

mama aku addict ngn cte intan tu.aku dah buhsan tgk cte tu.lembab tul cte indon.bapak pnjng meleret2.ape daaa~

.fatin nabila. said...

uncle lee : tlg panggil leh? sonok gak ujan. nway, tq nasihat itu, :)

adza : buat semak kt blog org, haha. maen mfia wars. tu waras lg, yg bengong, ada lg, haha.`

kak aja : tau xpe, xlama dh nk abes tuh. episode 265 last la. hee

yna : haha. ak pon same, kjp sakit atie, konon lari dapur xnk tgk, tp, alih² mcm k'aja congok gak dpn tv tgk balik. haah`

damme damiah said...

1. kat sini berangin. jadi aku buat layang-layang. dah lama gilak tak buat layang-layang sniri :]

2. aku selalu sound mak aku, yang membebel cite meleret2, tengok juga. kenapa tah indonesia punya cerita has that aura untuk buat orang terus ikut walau tahu akan diperbodohkan :p

3. yang tu kakak aku pulak. sekali dia tukar, sume orang mengeluh haha seb baik skrg dia dh keje. balik keje ayah aku dah control remote

4. aku pun! aku pun!

5. perasaan apekah?

FaRHaNa-KuN said...

haha ai da dpt stop tengok intan. uuuuuu meleret ah. kasamh se pon da bole stop. yg takbole stop lagi tgk naginn je. wakakaka. cite indon ngan tamil mmg ade persamaan gak aa. kang de sorg mati..hero baru lak kuar. pastu leret2. bile laki da bole kawen, pompuan lak ade hal. bile hal pompuan da setel. kuar hal laki tuh lak. hahaha gile lame2 ai tgk. cite yg best actually takyah meleret. baru tak bosan kan. s.alam pon panasss gak bowl :(